Alarmsystemen in Alkmaar

Woont u in Alkmaar en wilt u uw woning, winkel of bedrijfspand laten beveiligen door een professioneel beveiligingsbedrijf? Voor alarmsystemen in Alkmaar kunt u terecht bij Brandjes Inbraakbeveiliging; wij plaatsen de nieuwste alarmsystemen bij u thuis of in uw bedrijf. Zo hebben wij complete alarmcentrales, maar ook bewegingssensoren. Inbrekers zullen niet zomaar bij u binnen kunnen komen zonder dat het alarm afgaat. U kunt ook alarmsystemen laten installeren die werken met infra-rood of apparaten die sirenes laten horen en flitslichten laten zien. U kunt er ook voor kiezen uw alarmsysteem te combineren met camerabewaking. Voor deze camerabewakingssystemen kunt u eveneens bij ons terecht.

Meer dan alleen alarmsystemen

Voor beveiliging in Alkmaar kunt u bij ons terecht! Naast het beveiligen van uw woning tegen inbraak door middel van alarmsystemen, is het ook van belang dat u goed bent beschermd tegen brand. Ook hier kunnen wij u in Alkmaar bij helpen. Onze rookmelders waarschuwen u op tijd, wanneer er brand ontstaat. In Alkmaar hebben wij een ruime keus aan rookmelders, gasmelders en watermelders. Als u door ons beveiligingsbedrijf uw huis of bedrijf laat beveiligen, bent u dan ook veilig voor inbraak en voor brand, gaslekken en wateroverlast.

Wilt u ook een betere beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Alkmaar? Voor het installeren van alarmsystemen en meer kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de juiste beveiliging!